Skip to main content

Houten Huizen bouwen met Loggs

Loggs Houtbouw heeft jarenlange ervaring in het bouwen van houten huizen. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben wij het hele bouw proces onderverdeeld in vier stappen. Hieronder geven wij een korte uitleg wat er in deze stappen gebeurt. Lees het rustig na en klik op de link om meer informatie te verkrijgen. Het bouwen van een huis is niet moeilijk of ingewikkeld, wij helpen u er immers bij! Vanaf de schets tot aan de uiteindelijke bouw staat Loggs Houtbouw voor u klaar.

1. Afspraak, wensen & ideeën

Wij bieden u de mogelijkheid om deze afspraak in een houten huis te laten plaats vinden. De eerste stap is om samen met u alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

2. Schetstekening en prijsindicatie

De mogelijkheid bestaat om een bestaand model uit de catalogus te kiezen, met of zonder veranderingen, of u gaat voor een geheel eigen ontwerp. Aan de hand van de keuze kan een eerst prijsindicatie gemaakt worden.

3. Architect en vergunning

Onze architect maakt een gedetailleerde bouwtekening die uiteraard aansluit op uw eerder aangegeven wensen en ideeën. Wanneer u met deze tekening tevreden mee bent volgt de vergunning aanvraag, ook hierbij kunnen wij u helpen!

4. Planning & Bouw

Na getekende opdrachtbevestiging kan het houten huis bij Kontio in Finland besteld worden. Met de graafwerkzaamheden en de fundering kan direct gestart worden.