Skip to main content

Houten huis bouwen

Wonen in een houten huis is vaak een droom die uitkomt. In de winter zijn de houten huizen aangenaam warm en zomers heerlijk koel. Het proces van een houten huis bouwen ziet er heel anders uit dan bij een stenen huis. Er zit veel systematiek in het bouwen van een houten huis, het stapelen van het hout lijkt soms wel een puzzel. Het is echter niet zo eenvoudig en de nodige kennis komt er wel bij kijken.

Uw houten droom huis laten bouwen?  Klik hier voor het aanvragen van meer informatie…

Samen met Loggs uw houten huis bouwen

Loggs houtbouw kan alles van A tot Z voor u regelen, van ontwerp, planning, bouw tot en met de oplevering en nazorg. Tijdens de bouw heeft u altijd één contactpersoon. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u te maken krijgt met allerlei verschillende personen en bedrijven.

Uw houten huis compleet laten bouwen of casco laten bouwen behoren tot de mogelijkheden. Om u een goed idee te geven wat u aan mogelijkheden heeft hieronder de verschillende opties:

Sleutelklaar bouwen

De gehele bouw wordt verzorgd door Loggs! Het enige wat u hoeft te doen is de sleutel van uw nieuwe houten huis om te draaien.

Casco bouwen

Samen met u bespreken we wat u zelf wilt bouwen of wilt laten bouwen door Loggs.

Zelf bouwen (met advies)

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen houten huis te bouwen? Loggs Houtbouw kan u assisteren waar nodig wanneer u er even niet uitkomt.

Verbouwen

Loggs kan u niet alleen helpen bij het verbouwen van uw (houten) huis, maar ook bij de aanbouw en verbouwing van uw huis.