Skip to main content

Houten huizen

Er zijn verschillende types houten huizen die u kunt (laten) bouwen met Loggs houtbouw. Denk hierbij aan een vakantie chalet, woonhuis, bungalow of een villa. Wat uw stijl ook is traditionele, moderne of klassiek, met logbouw kunt u het laten maken. U kunt kiezen uit verschillende log diktes, een rechte of ronde logs, geheel hout of gedeeltelijk. De binnen afwerking kunt u ook helemaal in eigen stijl laten uitvoeren, met bv. hout, natuursteen, stucwerk of een lemen wand. Houten huizen zijn er echt in alle vormen, maten en stijlen.

Logbouw, ook we houtstapelbouw genoemd, is een echte traditionele Finse bouwstijl van meer dan 100 jaar geleden. Met logbouw worden logs  op elkaar gestapeld, wat een massieve constructie geeft. Een houten huis is energie zuinig, heeft een gezond leefklimaat en zijn tot zekere mate aardbeving en tyfoon bestendig.

Waar voorheen een houten huis bijna nergens in Nederland voor kwam zie je het nu steeds vaker. Het is een duurzame, mooie en tevens een gezonde manier van wonen. Of u nu een huis zoekt om in te wonen, een vakantie verblijf wilt voor de familie of een sauna in de achtertuin, met Loggs Houtbouw heeft u alle mogelijkheden.

Woonhuizen

Uw loghuis kan in alle maten en uitvoeringen gebouwd worden. Geheel naar wens kunt u uw eigen droom huis ontwerpen. Bekijk hier een selectie van mooie woonhuizen.

Vakantiehuizen / chalets

Wij leveren en bouwen recreatiewoningen voor ieder budget. Qua afmeting en indeling zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk hier een selectie van vakantiehuizen.

Sauna’s

Onze sauna’s kunnen op maat worden geleverd, afhankelijk van uw wensen en de ruimte die u beschikbaar heeft. Ook leveren en bouwen wij buitensauna’s voor in uw tuin. Bekijk hier een selectie van sauna’s.