Skip to main content

Disclaimer

Wat is een disclaimer?

De disclaimer is een korte tekst waar bedrijven hun online aansprakelijkheid in risicovolle situaties proberen te beperken.

Waarom heeft Loggs Houtbouw een disclaimer?

Logss Houtbouw heeft een disclaimer om niet aansprakelijk te worden gehouden door derden.

Loggs Houtbouw besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht is het mogelijk dat de informatie die hier gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Mochten er fouten of tekortkomingen op de site staan dan zullen wij ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk te corrigeren. Loggs Houtbouw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirect schade die ontstaat van de site of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Bepaalde (hyper) links op deze site leiden naar websites die geen eigendom zijn van Loggs Houtbouw, maar zijn puur ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Mogen foto’s e.d van de site www.loggshoutbouw.nl gebruikt worden?

Zonder schriftelijke toestemming van Loggs Houtbouw is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto’s die verstrekt wordt via de www.loggshoutbouw.nl site te verspreiden.