Skip to main content

Zelf een huis bouwen

Voor de echte klussers is het zelf bouwen van een eigen huis een prachtige uitdaging. Uw eigen huis letterlijk gebouwd met bloed, zweet en tranen, want wij zullen u niet wijs maken dat het een klusje van een cent is. Om het voor elkaar te krijgen komen Loggs huizen met uitgebreide handleidingen en voorschriften geleverd. Uiteraard staan wij met raad en daad klaar als u er even niet uit komt.

Voor ideeën en een ontwerp hebben wij voor u twee prachtige full colour catalogi beschikbaar. Natuurlijk heeft u ook de keuze om uw droomhuis in eigen stijl te ontwerpen.

Omdat allemaal voor elkaar te krijgen komen Loggs huizen met uitgebreide handleidingen en voorschriften. Uiteraard staan wij met raad en daad klaar om u te helpen.

Zelf bouwen maar met hulp

Het is logisch dat u bij het realiseren van uw huis wat professionele hulp nodig heeft. Maar tegelijkertijd wilt u zelf ook de handen uit de mouwen steken. Geen probleem. Samen met u bepalen wij waar we aan de slag gaan, en wat u zelf wilt doen. Zo loopt u weinig risico en ziet u uw eigen huis onder uw handen ontstaan.

Wilt u zelf uw eigen huis bouwen? Klik hier voor het aanvragen van meer informatie…